Hoge werkdruk als probleem

Burn-out

Om burn-outs te verhelpen en voorkomen, werk ik met jou aan gezonde grenzen stellen.

Ik reik je de juiste tools aan

Burn-outs, probleem & oplossing

Vermoeid & overwerkt

Kamp je met een burn-out?

Ervaar je terugkerende vermoeidheid of ben je zelfs ronduit uitgeput? Dan heb je misschien wel last van een burn-out. Die kan veroorzaakt worden door een hoge werkdruk van buitenaf, maar het kan net zo goed zijn dat je een perfectionistisch karakter hebt en de lat voor jezelf te hoog legt. Stel jezelf alvast de volgende vragen:

hyponotharpie gelderland
blogs therapie

Leer je grenzen te stellen

Mogelijke oorzaken

Een van de opmerkelijkste valkuilen die tot een burn-out kunnen leiden, is dat je vaak over je eigen grenzen heen gaat. Je cijfert jezelf weg om anderen te plezieren en stelt jezelf verantwoordelijk voor duizend en een zaken die je best aan een ander zou mogen overlaten … maar dat laatste lukt je niet omdat je graag te allen tijde de controle behoudt.

Tal van lichamelijke klachten

Fysieke symptomen

De stress die dergelijke eigenschappen met zich meebrengen, zorgt ervoor dat je nooit echt helemaal tot rust kan komen en soms zelfs heuse paniekaanvallen kan krijgen. Daarnaast kan je er lichamelijke klachten aan overhouden, zoals:

Het komt geregeld voor dat mensen in jouw omgeving de burn-out eerder dan jou zien aankomen. Gelukkig is het mogelijk om er binnen afzienbare tijd weer bovenop te komen.

zelfwaardering
gelukkig leven

Energetische behandeling & hypnosetraject

Mijn werkwijze

Voordat ik van start ga, zoek ik samen met jou naar de oorzaak van je klachten. Het is daarbij belangrijk dat je voor jezelf erkent dat je wel degelijk een burn-out hebt. Vervolgens stel ik een energetische behandeling en hypnosetraject op dat ik op jouw behoeftes afstem. In combinatie met NLP-technieken en een gezondere levensstijl zal je zien dat:

Doeltreffende aanpak

Blijvende positieve veranderingen

Om ervoor te zorgen dat die veranderingen ook na de therapie blijvend zijn, bied ik je inzichten en stapsgewijze methodes aan die een terugval kunnen voorkomen. Benieuwd of mijn aanpak iets voor jou is? Of ben je niet zeker of je een burn- of bore-out hebt? Aarzel dan niet om me een seintje te geven en dan plan ik met plezier een gratis telefonisch kennismakingsgesprek in.

burnout behandelen

Professionele begeleiding

Je burn-out laten behandelen?

Maak vandaag nog telefonisch een afspraak!