Logo Terpstra

Zeg dagelijkse sleur vaarwel

Bore-out

Als je last hebt van een bore-out, ga ik samen met jou op zoek naar zingeving in je leven.

Enkele indicators

Last van een bore-out?

Van een burn-out heb je ongetwijfeld al gehoord, maar wat is een bore-out en hoe kan je de symptomen herkennen? Die lijken namelijk erg op de tekenen van een burn-out. Alleen ligt de oorzaak ervan elders: je wordt te weinig gestimuleerd door prikkels uit je omgeving (bv. door routineus werk). Enkele symptomen van een bore-out zijn:

uitgeput
Ontmoedigd gevoel
Futloos of juist onrustig

Doe de test

Hieronder vind je enkele belangrijke richtvragen voor jezelf:

Als het antwoord op (de meeste van) bovenstaande vragen een volmondige ja is, mag je er zeker van zijn dat je een bore-out hebt. Die komt doorgaans voort uit niet je volle potentieel kunnen bereiken, niet voldoende gestimuleerd worden en/of er op je werk verwacht wordt dat je onder je persoonlijke niveau presteert.

Praktische hypnotherapiesessies

Met de symptomen van een bore-out aan de slag

Dankzij een energetische behandeling of een aantal hypnotherapiesessies zijn blokkades, die tot lusteloosheid en demotivatie leiden, relatief snel van de baan. Zodra je een traject bij mij opstart, zal je binnenkort:

Kijk je ernaar uit om korte metten te maken met de dagelijkse sleur en een nieuwe weg in te slaan? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik vergezel jou graag op het pad naar de beste versie van jezelf. Zo kunnen we samen de symptomen van een bore-out verhelpen.

doelen in leven

Professionele begeleiding

Je bore-out laten behandelen?

Maak vandaag nog telefonisch een afspraak!